Decor with clothes and make-upInredning behöver inte alltid vara typisk för att hemmet ska bli snyggt. Det finns så mycket man kan inreda huset med som alla inte tänker på, som till exempel kläder. Ja, man kan inreda sitt hem med kläder. Det betyder givetvis inte att man hänger upp mormors klänning på väggen eller att man spikar upp mössor. Det finns lite mer genomtänkta sätt att göra det på. Egentligen är det bara fantasin som sätter stopp för hur unik man kan vara, men här kommer några tips.

Gillar du skor?

Vem gillar inte skor? Gillar man skor har man säkerligen ganska många, snygga skor. Så varför inte visa upp dem? Rengör dem, fräscha upp dem och ställ dem i bokhyllan. Det kan faktiskt bli riktigt snyggt! Vill man så kan man matcha färgerna med resten av inredningen och bara välja skor som passar in.

Nagellack + tavellist = kärlek

Sätt upp en tavellist eller tre och rada upp dina snygga nagellack ovanpå. Har man annars en väldigt ljus och vit inredning så blir detta en grymt snygg färgklick.

Införskaffa en klädhängare

En klädhängare med plats för flera plagg på galge. Välj sedan ut dina snyggaste plagg och häng dem på klädhängaren i sovrummet eller vardagsrummet. Jättesnyggt, och dessutom trendigt!

Var originell med en skyltdocka eller provdocka

Skyltdockor och provdockor säljs lite här och var, både på internet och i fysiska butiker, men det är inte många som tänker på att man kan inreda med dem. Provdockorna kan faktiskt vara riktigt snygga som de är, men ännu snyggare blir de med en somrig, lätt klänning och ett halsband. Att placera en skyltdocka i en stol i hörnet av vardagsrummet känns kanske konstigt, men klä den i snygga kläder och placera den i en cool pose så har du snart en unik och originell inredningsdetalj som många av dina gäster kommer att apa efter inom kort.